Mi smo mala firma sa velikim mogucnostima ciji se radna etika zasniva na kvalitetu usluge.

Dužnost i obaveza. Obavezujemo se da ćemo premašitisva očekivanja naših klijenata nudeći opcije i rešenja koja su neuporediva u odnosu na očekivano poverenje, kvalitet i uspeh.

Rezultati. Garantujemo rezultate uspostavljajući jasno definisane ciljeve na projektu na kome radimo i pažljivo kontrolišemo sve mogućnosti i troškove projekta sa krajnjim ciljem – Uspeh našeg klijenta nam je uvek na prvom mestu.

Vrednosti. Okupljamo i udružujemo inovativne ljude, procese i tehnologije kako bi isporučili rentabilna i fleksibilna rešenja.

Stručnost. Saradjujemo i angažujemo iskusne, visoko kvalifikovane stručnjake i profesionalce sa specifičnim znanjem posebne industrije, prethodnim iskustvom i prvenstveno dobrim smislom za poslovanje. Specijalizovani smo u oblastima merchandising-a, prodaje i finansija.

Prednost. Dajemo visoko tehnološka rešenja koja predstavljaju upravo ono što obećamo i upravo ono što očekujete. Smatramo da to možemo uraditi brže i ekonomičnije od drugih.

Zaposleni. Tražimo i regrutujemo najbolje od najboljih. Digit Consulting razvija radno okruženje koje podstiče znanje, motiviše i nagradjuje svoje zaposlene koji imaju snažan osećaj pripadnosti.

Funkcionalnost. Konstantno transformišemo nove ideje menadžmenta u tehnička rešenja I funkcionalne koncepte koji će se brzo i uspešno razviti unutar postojećih organizacija.